Vi älskar det vi gör – och jobbar hela tiden för att bli bättre

Halmstad Naprapatklinik startades 1989 av Anna-Karin Kegg. På kliniken finns idag tre skickliga terapeuter som kan ge dig bästa tänkbara hjälp. Tillsammans har vi mer än 45 års erfarenhet av att behandla och förebygga smärttillstånd och funktionsstörningar i kroppens rörelseorgan. Vår kompetens underhålls kontinuerligt via kurser, kongresser och metodutvecklingsträffar. 

Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet.

Anna-Karin Kegg

Jag har arbetat som naprapat sedan 1988 och drivit Halmstad Naprapatklinik sedan 1989. Under dessa år har jag vidareutbildat mig kontinuerligt inom såväl naprapati och idrottsmedicin som inom akupunktur och funktionell träning.

Med mina långa erfarenhet och breda kunskap, har jag möjlighet att erbjuda en behandling som får mina patienter återställda snabbast möjligt.

Anna Lindquist

Jag har jobbat som naprapat sedan 2002 och kom till Halmstad Naprapatklinik 2004. Jag är vidareutbildad inom akupunktur, ett naturligt komplement till mina naprapatkunskaper.

Jobbet som naprapat är otroligt inspirerande. Att hjälpa människor att bli fria från smärta och läka sin kropp är stort och målet för varje arbetsdag. Jag har fokus på hjälp till självhjälp, vilket bygger på att patienten känner sig delaktig i behandlingen. Jag bor numera i Tranemo där jag även driver Tranemo Naprapatklinik, men är på plats i Halmstad två dagar per vecka, torsdagar och fredagar.

Michael Montes

Sommaren 2017 gick jag ut Naprapathögskolan i Stockholm efter fyra år. Det närmaste året gör jag min legitimationspraktik här på Halmstad Naprapatklinik.

Att se till helheten hos människan är viktigt för mig. Grunden i arbetet är att hitta orsakerna till patientens problem, att behandla dem och sedan ge patienten verktyg för att bibehålla en smärtfri vardag. Jag har ett stort intresse för träning och välmående – och utöver mina naprapatstudier har jag även utbildningar till massageterapeut och personlig tränare samt inom dry needling.

Amanda Bengtsson

Jag blev klar med min 4-åriga utbildning till naprapat i december 2020 och gör nu min legitimationspraktik här på Halmstad Naprapatklinik.

Jag är tidigare utbildad massageterapeut och har även studerat hälsa och friskvård på Grimslövs folkhögskola samt gått utbildning i dryneedling och mental träning. Mitt intresse ligger i att hjälpa människor att få bättre kroppsmedvetenhet, minska smärta samt öka det mentala och kroppsliga välbefinnandet. Detta gör jag med hjälp av noggrann testmetodik samt ett behandlingsupplägg som anpassas efter ditt/dina besvär. 

Passa på att boka en tid hos mig, erbjudandet ligger på 600 kr per behandling (ordinarie nybesök ligger på 700 kr). 

Vi finns på Söderkliniken Hälsa & Rehab, Fiskaregatan 15 i Halmstad (i samma hus som ByggSjögren, ingång från långsida till vänster). Där delar vi väntrum och vardag med andra duktiga terapeuter, bland annat massörer, kiropraktor, osteopat och psykoterapeuter. Välkommen!